Now Reading:
Vozio pijan i bez vozačke, sletio u kanal i prevrnuo se na krov, ozlijeđeno četvero putnika
Full Article 2 minutes read

Vozio pijan i bez vozačke, sletio u kanal i prevrnuo se na krov, ozlijeđeno četvero putnika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su tri prometne nesreće.

Danas, 6. prosinca, oko 0.10 sati u Kloštru Podravskom 23-godišnji vozač upravljao je prije položenog vozačkog ispita pod utjecajem alkohola od 1,67 promila osobnim automobilom Seat bjelovarske registarske oznake krećući se Ulicom Petra Preradovića. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je sletjelo van kolnika u odvodni kanal, udarilo u betonski most te se prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena tri 19-godišnja putnika i 19-godišnja putnica. Vozač je uhićen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 5. prosinca, oko 10.40 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Neimarevića 75-godišnja vozačica upravljala je biciklom Kreidler krećući se nogostupom u smjeru raskrižja s Ulicom Tome Čikovića. Dolaskom do raskrižja, uslijed nepropisnog uključivanja u promet započela je prelaziti kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, uslijed čega je došlo do udara prednjeg kotača bicikla u prednji bočni dio osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 73-godišnji vozač. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 5. prosinca, oko 21 sat, u Kloštru Podravskom, 37 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Honda virovitičke registarske oznake krećući se Ulicom Petra Preradovića u smjeru Ulice Oderjan. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.

sjever.hr 06.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.