Now Reading:
Adalbert Turner Juci kandidat za gradonačelnika Krapine
Full Article 2 minutes read

Adalbert Turner Juci kandidat za gradonačelnika Krapine

Adalbert Turner Juci, kazališni, filmski i televizijski glumac i pjevač objavio je kandidaturu za gradonačelnika Krapine na predstojećim lokalnim izborima.

Juci je na predstavljanju rekao kako su sposobnosti ljudi premalo iskorišteni, premalo se razmišlja o društvu u cjelini, a previše je politika sama sebi svrha i vrijeme je za promjene. Kazao je kako Gradske institucije moraju biti na raspolaganju građanima, omogućiti im bolji i jednostavniji život, a to znači, u prvom planu dostupnost, uvid u potrošnju i ulaganja naših zajedničkih sredstava.

Predstavio je najvažnije smjernice kojima bi se kao gradonačelnik Krapine rukovodio. Kazao je kako je važno definirati strategiju razvoja turizma i željenog smjera.

Rekao je kako treba razmišljati o privlačenju mladih u Krapinu, uz Veleučilište koje je sada državno, treba razmišljati o studentskom domu. Dodao je kako treba razmišljati da se u Krapinu dovede i Srednja glazbena škola, a da za postojeću osnovnu treba pronaći adekvatan prostor.

Što se tiče privlačenja sredstava iz EU fondova, oformio bi Tim za EU fondove, te je dodao kako će on i njegov tim biti tu za građane i uvijek samo za njih.

m.sopek/sjever.hr 06.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.