Now Reading:
ZA IVANEČKE MALIŠANE NEZABORAVAN DAN Stigao je Sveti Nikola!
Full Article 2 minutes read

ZA IVANEČKE MALIŠANE NEZABORAVAN DAN Stigao je Sveti Nikola!

Kakvo li je samo veselje nastalo jučer u Dječjem vrtiću Ivančice iz Ivanca, kada je mališanima na prozore pokucao bradom sv. Nikola u pratnji triju nestašnih Krampusa! 

Velik je to doživljaj bio za djecu koja, zbog aktualne epidemiološke situacije, zajedno sa svojim odgojiteljicama i odgojiteljem u vrtiću borave pod posebnim režimom – izdvojeni u svojim skupinama, bez kontakata sa drugom djecom, bez mogućnosti da im blagdanske prosinačke dane uljepšaju vanjski gosti…

Nakon što im je svoj dolazak najavio kucanjem na prozore te kićenjem borova u vrtićkom krugu, sv. Nikola je potom i obišao svaku grupu te malenima podijelio poklon vrećice sa slatkišima.

Pokloni, čiju je nabavu sufinancirao Grad Ivanec za ukupno 417 djece, osigurani su za polaznike svih programa Dječjeg vrtića Ivančice, uključujući i malu školu i igraonice kao i za polaznike Dječjeg vrtića Bambi. 

Tako je sv. Nikola najprije obišao malu školu u Salinovcu, potom se družio s polaznicima redovitog programa u ivanečkom vrtiću, a popodne posjetio i polaznike male škole u Ivancu. 

S obzirom na to da je područni odjel u Radovanu još u samoizolaciji, do tamošnjih mališana navratit će u ponedjeljak, kada se mališani ponovno vraćaju u vrtić, a utorak će iznenaditi i polaznike igraonica. Dar sv. Nikole kući su ponijeli i polaznici Dječjeg vrtića Bambi u Ivancu.

www.sjever.hr

05.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.