Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo top 10 poslova na sjeveru Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo top 10 poslova na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Midi d.o.o. zapošljava na pozicijama CNC programer (m/ž) i CNC operater (m/ž) u Ivanovcu i Čakovcu. Prijave su otvorene najkasnije do 7.12. Poslodavac nudi sigurnost rada na neodređeno vrijeme, rad u ugodnom radnom okruženju, kontinuiranu edukaciju, redovita primanja i slično. Traži se radno iskustvo od dvije godine, napredno poznavanje rada na računalu, poznavanje strojne obrade, materijala i alata. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a posao se može obavljati i od kuće. Prijave su otvorene do 9.12. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika, dobro snalaženje na računalu, komunikativnost, uljudnost i strpljivost. Prijavite se.

Pasilac d.o.o. zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 9.12. Uvjeti su završen diplomski studij prehrambene tehnologije ili srodnog smjera te radno iskustvo. Posao podrazumijeva odlazak kupcima na teren. Poslodavac nudi stimulativna primanja, redovito usavršavanje, rad od kuće i slično. Više provjerite ovdje.

Dimax zapošljava radnika na montaži (m/ž). Lokacija rada je Varaždin, a rok prijave je 20.12. Poželjno je radno iskustvo na montaži ili u građevini. Uvjet je srednja stručna sprema bez obzira na smjer. Provjerite više ovdje.

Globo d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Čakovcu. Prijave su otvorene do 15.12. Obavezno poznavanje elektroničke i informatičke robe, engleskog ili njemačkog jezika. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Lipa d.o.o. zapošljava strojobravara (m/ž) u Novom Marofu. Prijave su otvorene do 18.12. Posao obuhvaća rad na održavanju, popravljanju i servisiranju strojeva i uređaja. Uvjeti su završena srednja škola strojobravarskog ili bravarskog smjera. Poželjno je iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite više na linku.

Valoviti papir Dunapack zapošljava elektroničara / mehantroničara (m/ž) u Zaboku. Očekuju se srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Tehnoguma traži radnika u proizvodnji gumenih proizvoda (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 27.12. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je srednja stručna sprema. Radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Elektroinstalacije Freddy traže elektroinstalatera (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 20.12. Očekuje se srednja stručna sprema, kao i radno iskustvo od minimalno pet godina. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća sve vrste elektroinstalacijskih poslova. Provjerite detalje ovdje.

Stražaplastika d.d. zapošljava predradnika tiska gajbi (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli. Prijave se zaprimaju do 24.12. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su obrazovni smjer strojarstva, kemijsko – tehnološki ili elektrosmjer minimalno srednje stručne spreme. Posao obuhvaća organizaciju i usklađivanje rada organizacijske jedinice, utvrđivanje tehničkih uvjeta sukladno dokumentaciji, obavljanje neophodne promjene i otklanjanje manjih kvarova. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

www.sjever.hr
04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.