Now Reading:
Talijanski investitor u Lepoglavi priprema objekt za pokretanje proizvodnje
Full Article 1 minutes read

Talijanski investitor u Lepoglavi priprema objekt za pokretanje proizvodnje

Talijanska tvrtka Ediltec ove je godine kupila objekt bivšeg pogona Zagorjepleta u Lepoglavi s namjerom da u njemu pokrene proizvodnju stirodura.

Tu su namjeru još jednom potvrdili predstavnici investitora koji su se ovih dana u Lepoglavi sastali s gradonačelnikom Grada Lepoglave Marijanom Škvarićem i predstavnicima gradskih službi te obišli budući pogon čiji je zapušteni okoliš investitor očistio pripremivši objekt za građevinske zahvate potrebne za pokretanje proizvodnje.

Investitor će u narednom razdoblju podnijeti zahtjev za izdavanje građevinske dozvole kako bi krenuo i s građevinskim radovima na objektu u kojem bi, prema najava, proizvodnja trebala krenuti u proljeće iduće godine.
– Zadovoljni smo što investitor nakon kupnje nastavlja s aktivnostima koje će omogućiti početak proizvodnje i to, kako je tijekom sastanka najavljeno, već u proljeće iduće godine. Važno je da će pri tom biti otvoreno 25 radnih mjesta što će pridonijeti dodatnom gospodarskom razvoju na području Grada Lepoglave koji je stvorio uvjete pogodne za gospodarska ulaganja poput ovog – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

www.sjever.hr
04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.