Now Reading:
Sutra svečana sjednica Gradskog vijeća Varaždina – putem Zoom aplikacije
Full Article 1 minutes read

Sutra svečana sjednica Gradskog vijeća Varaždina – putem Zoom aplikacije

U subotu, 5. prosinca 2020. godine s početkom u 11 sati, Grad Varaždin će povodom blagdana svetog Nikole – Dana Grada Varaždina, održati svečanu sjednicu Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Uz uvažavanje aktualnih epidemioloških mjera te nastojanja da se u ovoj situaciji, u skladu sa Statutom Grada Varaždina, poštuje dignitet Gradskog vijeća i dobitnika javnih priznanja, svečana sjednica održat će se u neuobičajenom formatu, putem Zoom aplikacije u koju će biti uključeni vijećnici Gradskog vijeća, zamjenici gradonačelnika, pročelnici i članovi odbora te predstavnici državnih vlasti. Istovremeno, u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu okupit će se isključivo dobitnici javnih priznanja kojima će predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan i gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok pojedinačno uručiti priznanja. U dvorani će biti postavljeno video platno na kojem će dobitnici priznanja vidjeti vijećnike Gradskog vijeća uključene putem Zoom aplikacije, a najavljeno je i uključivanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, također putem Zoom aplikacije.

Svečana sjednica prenosit će se uživo putem YouTube kanala, službene web stranice i Facebook profila Grada Varaždina, na Varaždin Info kanalu Magic NET-a te na Varaždinskoj televiziji.

foto: arhiva

sjever.hr

04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.