Now Reading:
Kompanija Tehnix ugovara poslove na svjetskom tržištu – Indija zainteresirana za suradnju u dva poslovna područja
Full Article 1 minutes read

Kompanija Tehnix ugovara poslove na svjetskom tržištu – Indija zainteresirana za suradnju u dva poslovna područja

Razvojem novih MO-BO-TO tehnologija u kompaniji Tehnix stvoren je veliki interes globalnog tržišta za kupnju njihovih postrojenja industrijske reciklaže otpada.

Veleposlanik Indije Nj. E. g. Raj Kumar Srivastava naglasio je potrebnu suradnju u dva poslovna područja. Jedno je kupnja Tehnixovih postrojenja za reciklažu miješanog komunalnog otpada koji u toj velikoj zemlji s više od 1,5 milijardi stanovnika predstavlja najveći komunalni problem, zagađujući velike prostore, podzemne vode, stvarajući veliki smrad i požarnu opasnost od deponija odloženog otpada.

Drugo područje je isporuka uređaja za pročišćavanje otpadnih voda te nabavka Tehnix tehnologije za proizvodnju takvih uređaja u njihovoj industriji. Veleposlanik je u pratnji direktora Tehnixa Đure Horvata posjetio i razgledao dio tvornice specijalizirane za proizvodnju eko opreme.

-Dogovorili smo nastavak intenzivne suradnje s predstavnicima indijskih gradova i industrije koji bi posjetili kompaniju Tehnix već u lipnju iduće godine. Republika Indija izdvaja velika sredstva za ostvarivanje zelenog plana koji predstavlja nacionalni plan Indije. Posebno veliki interes pokazan je za proizvodnju specijalnih komunalnih vozila za sakupljanje otpada – istaknuli su iz Tehnixa.

sjever.hr 04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.