Now Reading:
Igračice Podravke zbog korone nisu u mogućnosti nastupiti za repku na Europskom prvenstvu
Full Article 2 minutes read

Igračice Podravke zbog korone nisu u mogućnosti nastupiti za repku na Europskom prvenstvu

U Danskoj je započelo Europsko prvenstvo za žene koje će se odigravati u gradovima Herning i Kolding od 3. do 20. prosinca. Dres hrvatske reprezentacije trebalo je nositi i nekoliko igračica Podravka Vegete, no zbog epidemiološke situacije one neće nastupiti u kockastom dresu pa će Hrvatska biti nešto slabija na Europskom prvenstvu.

Ipak, ne sumnjamo da će sve ostale članice naše reprezentacije dati sve od sebe za što bolji rezultat. U stručnom stožeru reprezentacije nalaze se i Ljerka Vresk u ulozi tehničke direktorice, te Snježana Petika u ulozi pomoćne trenerice, poručuju iz kluba.

Uz njih za svoju će reprezentaciju nastupiti Dijana Mugoša. Ona nastupa za Crnu Goru u grupi A gdje su još Francuska, Danska i Slovenija. Tamo je i vratarka Yuliya Dumanska koja će braniti za svoju Rumunjsku u grupi D, a igrat će protiv Njemačke, Poljske i Norveške.

“Spomenimo kako su u Danskoj pred sve reprezentacije stavljeni stroge epidemiološke upute, ekipe u dvorane dolaze u odjeći za utakmicu, ne koriste se svlačionice, te se tako vraćaju u hotel. Bilo kako bilo, reprezentaciji Hrvatske želimo puno sreće i što bolji rezultat na nadolazećem Europskom prvenstvu! “, zaključuju u klubu.

foto: RK Podravka Vegeta

sjever.hr

04.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.