Now Reading:
U Koprivnici slavlje i oduševljenje zbog osvajanja sva tri boda!!!!!
Full Article 2 minutes read

U Koprivnici slavlje i oduševljenje zbog osvajanja sva tri boda!!!!!

Nogometaši Slaven Belupa slavili su u 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige na gostovanju kod Gorice rezultatom 0:1. Trener Tomislav Stipić bio je i više nego zadovoljan predstavom svojih igrača.

– Zadovoljni smo i sretni! Nisam znao dati savjet prije utakmice da se igra ili ne, ali sam rekao ako ćemo igrati da ćemo i pobijediti! Moram istaknuti da sam ponosan jer je danas momčad pobijedila bez mene. Opsjednut sam detaljima, a danas sam imao možda 3% utjecaja s obzirom na uvjete. Zaista sam ponosan!

Utakmica je igrana u gotovo nemogućim uvjetima. Teren je bio prekriven snijegom, a prvu situaciju vrijednu spomena vidjeli smo u 19. minuti kada je igrač Gorice u svojem šesnaestercu igrao rukom, ali sudac Bebek nakon provjere VAR-a ostaje nijem. Domaćin je pokušavao zaprijetiti udarcima iz daljine, ali je Filipović bio na visini zadatka. U 35. minuti Knoll je pokušao iskosa s desne strane, ali njegov je udarac obranio Kahlina. Odgovorio je Kalik u 41. minuti udarcem s 20-ak metara no nije bio precizan. Dvije minute kasnije lijepo je pokušao Knoll škaricama, ali je njegov udarac s 15-ak metara otišao iznad grede.

Na staru drugog poluvremena Lulićev udarac iz daljine obranio je Kahlina. U 52. minuti opasno je zaprijetio Bogojević, no loptu je poslao tik uz vratnicu. Dvije minute kasnije Slaven je poveo s 0:1. Savršeno je Mlinar centrirao i pogodio Soldu koji glavom loput šalje u gol za vodstvo i kasniju pobjedu.

U idućem kolu Slaven Belupo će u Koprivnici ugostiti Dinamo. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 15 sati.

www.sjever.hr Tekst i foto NK Slaven Belupo 03.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.