Now Reading:
VRIJEDNA DONACIJA Humska poduzeća pomažu zabočkoj bolnici opremom vrijednom 158 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

VRIJEDNA DONACIJA Humska poduzeća pomažu zabočkoj bolnici opremom vrijednom 158 tisuća kuna

U želji da pomognu Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana prebroditi teško razdoblje, uspješna poduzeća s područja Huma na Sutli donirala su opremu ukupne vrijednosti 158 tisuća kuna.

Tijekom studenog 2020. poduzeća Vetropack Straža tvornica stakla d.d., Omco Croatia d.o.o., Stražaplastika d.d., BDF Servis d.o.o. i GP Špiljak d.o.o. Bolnici su donirali dva uređaja za terapiju visokim protokom kisika AIRVO2, vrijednosti 83 tisuće kn.

Vetropack Straža i OMCO Croatia zajedno su bolnici donirali i zaštitnu odjeću i jednokratne kombinezone vrijedne 25 tisuća kuna, a Vetropack Straža još je u svibnju 2020. godine samostalno donirala 1100 komada zaštitnih maski vrijednih 50 tisuća kuna.

„Neizmjerno smo zahvalni našim prijateljima donatorima jer je u ovim teškim vremenima i najmanja pomoć dobrodošla, a kamoli ovako značajna i vrijedna. Donirana oprema olakšat će uvjete rada zaposlenika i poboljšati razinu skrbi za bolesnike. Zahvaljujem u svoje osobno ime te u ime svih pacijenata i zaposlenika OB Zabok“, rekao je ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina.

„Oduvijek smo bili društveno odgovorni gospodarski subjekti te je naše zadovoljstvo što možemo na ovaj način pomoći borbu protiv epidemije i olakšati rad požrtvovnom medicinskom osoblju“, zajedno su izjavili donatori.

sjever.hr 01.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.