Now Reading:
KOPRIVNICA: Božićnice za umirovljenike
Full Article 2 minutes read

KOPRIVNICA: Božićnice za umirovljenike

Grad Koprivnica će danas 1. prosinca 2020. godine (utorak) započeti s isplatom božićnica umirovljenicima u iznosu od 200,00 kuna. Isplata će se obavljati putem financijske usluge Hrvatske pošte. Umirovljenicima bi božićnice trebale biti isplaćene najkasnije do 11. prosinca 2020. godine.

Isplata se obavlja sukladno popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, na kojem je 1337 umirovljenika.

Pravo na božićnicu ostvaruju umirovljenici s područja grada Koprivnice čija ukupna mirovina, tuzemna i inozemna, za listopad 2020. godine, s dodacima ne prelazi 2.000,00 kuna.

U slučaju da netko od umirovljenika, koji zadovoljava propisane uvjete za dobivanje božićnice istu ne dobije do dana 11. prosinca 2020. godine slobodno se obrati službenicima Grada Koprivnice, Upravnog odjela za društvene djelatnosti, prizemlje soba broj 2 u periodu od 11. do 18. prosinca od 9.00 do 13.00 sati. Prilikom dolaska potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i izvadak od mirovine za listopad ili studeni 2020. godine. 

Pravo na božićnicu imaju i korisnici osobne invalidnine s prebivalištem na području grada Koprivnice. Isplata božićnica osobama s invaliditetom ostvaruje se temeljem popisa korisnika Centra za socijalnu skrb u Koprivnici, a ista će se isplaćivati izravno na tekući/žiro račun korisnika te iznimno 98 korisnika, koji nemaju žiro/tekući račun, isplata će biti izvršena putem Hrvatske pošte.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
01.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.