Now Reading:
U Danima otvorenih vrata EU projekata sudjelovalo više od 140.000 posjetitelja
Full Article 2 minutes read

U Danima otvorenih vrata EU projekata sudjelovalo više od 140.000 posjetitelja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. godine provelo je informativno- edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“, koja je dio šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“.

Svrha kampanje bila je omogućiti svim virtualnim posjetiteljima pregled projekata sufinanciranih sredstvima iz EU fondova, čija je uspješna provedba doprinijela razvoju u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Na jedinstvenoj web platformi tijekom 10 dana predstavljeno je više od 160 različitih uspješnih projekata, a u događanju je sudjelovalo preko 140 000 virtualnih sudionika i posjetitelja.

U kampanji su sudjelovali regionalni koordinatori, institucije te korisnici koji su uspješne EU projekte i svoj djelokrug rada predstavili putem video konferencija, snimanjem kratkih video filmova, virtualnih šetnji te kroz brojne igre na svojim društvenim mrežama i web stranicama. Na taj način nastojali su motivirati i inspirirati sve buduće korisnike koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije.

Pozivamo sve koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati događanju, da svakako posjete stranicu: https://bit.ly/e_DOV_2020 na kojoj se još uvijek mogu pronaći zanimljivosti o brojnim projektima u kategorijama Videoteka i Virtualne šetnje, a za ovakva i slična događanja u budućnosti molimo nastavite pratiti stranicu Strukturni fondovi te društvene mreže, Facebook: Strukturni fondovi i Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU te Instagram: Strukturni fondovi, gdje ćete se moći svakodnevno informirati o uspješno provedenim EU projektima, novostima u području EU fondova te novim nagradnim natječajima.

www.sjever.hr/redea.hr 30.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.