Now Reading:
Tvrtki Sobočan Zlatna plaketa u kategoriji srednjih tvrtki
Full Article 2 minutes read

Tvrtki Sobočan Zlatna plaketa u kategoriji srednjih tvrtki

Tvrtka Sobočan iz Murskog Središća, za uspješno poslovanje u 2019. godini, nagrađena je Zlatnom plaketom HGK Županijske komore Čakovec u kategoriji srednjih tvrtki.

Zlatna plaketa Hrvatske gospodarske komore dodjeljuje se trgovačkim društvima na temelju objektivnih ekonomskih pokazatelja kao što su likvidnost, profitabilnost, koeficijent vlastitog financiranja, udio izvoza u ukupnim prihodima i drugi. Također, ovim priznanjem vrednuje se i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava, njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju te doprinos razvoju županijskog, odnosno nacionalnog gospodarstva u cjelini.

„Iznimno nas veseli ovo priznanje i zahvaljujemo Hrvatskoj gospodarskoj komori koja je prepoznala i nagradila vrijedan rad i rezultate. Prošle, 2019. godine, ostvarili smo više od 120 milijuna kuna prihoda, od čega je 54% prihoda od izvoza na tržišta Njemačke, Austrije, Slovenije, Ukrajine te Afrike i Azije. Stabilni prihodi omogućuju nam kontinuirani rast i razvoj poslovanja te smo tako 2019. godine otvorili i novi logistički centar u Murskom Središću. Naši planovi za buduće razdoblje vezani su uz nastavak ulaganja u unaprjeđenje kvalitete i inovacije“, istaknuo je Franjo Sobočan, izvršni direktor tvrtke Sobočan.

Uz proizvodnju u Murskom Središću, Sobočan d.o.o. ima i vlastiti Dizajn studio u Zagrebu, u kojem multidisciplinarni tim kreira individualna dizajnerska rješenja prema potrebama klijenata te razvijaju vlastiti produkt dizajn.

Sobočan d.o.o. za opremanje poslovnih i prodajnih interijera, partner je brojnih svjetskih, renomiranih brendova, značajan izvoznik te se nalazi u vrhu europskog tržišta proizvodnje namještaja i opreme višeg kvalitativnog razreda. Velika snaga tvrtke je što svojim klijentima osigurava sve iz istog izvora – od dizajna, razvoja ideje do realizacije te dostave i montaže opreme uređenja i namještaja. Zapošljava gotovo 200 djelatnika te se može pohvaliti s više od 8 tisuća realiziranih projekata u više od 20 država svijeta.

www.sjever.hr
30.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.