Now Reading:
Svečana sjednica povodom Dana općine Kumrovec
Full Article 2 minutes read

Svečana sjednica povodom Dana općine Kumrovec

U petak, 27. studenog 2020. godine održana je svečana sjednica povodom Dana općine Kumrovec.

Sjednici je prisustvovao i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je ovogodišnji dobitnik općinskog priznanja za doprinos razvoju i ugledu Općine. 

„Ono u čemu je Krapinsko – zagorska županija doprinijela da uvjeti za život u Općini Kumrovec budu bolji, je prije svega u obrazovnom sustavu – Županija je  provela energetsku obnovu osnovne škole, gdje smo uredili i sportsku dvoranu, kao i sanitarne čvorove. Sudjelovali smo i u adaptaciji društvenog doma te smo određena sredstva osigurali i u proračunu za sljedeću godinu za završetak. Bilo je tu saniranja klizišta na županijskim cestama i niz manjih projekata kojima smo pokušali pomoći Općini. Isto tako treba reći da smo bili prisutni i kroz sportske i društvene aktivnosti. Tu bih prije svega spomenuo Rally Kumrovec, koji je po mišljenju stručnjaka iz auto – moto sporta najbolje organizirani rally u Republici Hrvatskoj“, rekao je župan Kolar.

Ove godine priznanja su primili i: Josip Moguljak za aktivno sudjelovanje u svim radnim akcijama na području Općine, Josipa Lončar, sopranistica, za promicanje ugleda Općine, Udruga umirovljenika Kumrovec za aktivnost i sudjelovanje na događanjima, Branimir Lovrečki za unapređenje gospodarstva te Klapa „Brv“ za promociju Kumrovca.

www.sjever.hr/kzz.hr 30.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.