Now Reading:
Osnovana podružnica Domovinskog pokreta Krapinsko-zagorske županije, prisustvovao i Škoro
Full Article 3 minutes read

Osnovana podružnica Domovinskog pokreta Krapinsko-zagorske županije, prisustvovao i Škoro

domovinski pokret

Domovinski pokret osnovao je u ponedjeljak u Krapini podružnicu Krapinsko-zagorske županije. Za predsjednika podružnice izabran je poduzetnik i profesor Mladen Ptičar, dopredsjednici su Martin Hanž, Tatjana Hikec, Dražen Strabić, Vesna Liber, Mirko Šivalec i Hrvoje Ladarević, a rizničar Jozo Matišić.

Osnivanju su prisustvovali i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnici Davor Dretar i Stipo Mlinarić Ćipe.

Škoro je istaknuo kako Domovinski pokret sustavno u teškim epidemiološkim uvjetima čini ono što je obećao od samog osnutka, 29. veljače.

”Uspjeli smo se organizirati i nastupiti na parlamentarnim izborima u svim izbornim jedinicama i utemeljili smo više od 120 temeljnih ogranaka, a sada idemo i sa osnivanjem županijskih podružnica, ovo je peta. Čestitam svima u Krapinsko-zagorskoj županiji koji su prepoznali Domovinski pokret kao novu političku snagu jer bjelodano je jasno da duopol HDZ-a i SDP-a ne može ponuditi rješenje Hrvatskoj za izlazak iz svih kriza u koje smo upali. Gospodin Ptičar i ljudi oko njega će ovoj županiji ponuditi jedan drugačiji način vođenja politike i bolju budućnost već na sljedećim lokalnim izborima”, poručio je Škoro.

Ptičar je naglasio kako mu je kao povjereniku Domovinskog pokreta za Krapinsko-zagorsku županiju osnovna zadaća bila da se temeljni ogranci osnivaju po općinama i gradovima, a kao finale je ova županijska skupština.

”Nedavno sam se počeo baviti politikom, odlučio sam se kandidirati vjerujući da ćemo polučiti vrlo dobre rezultate, imam smjernice što se tiče određenih ciljeva i programa. Fokus će nam biti na širenju svih općina i gradova, osnovati ogranke u svim općinama i gradovima do proljeća i sudjelovati na lokalnim izborima ne samo s listama nego i sa svojim kandidatima’‘, zaključio je Ptičar.

www.sjever.hr 30.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.