Now Reading:
Saznajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske!
Full Article 4 minutes read

Saznajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pasilac d.o.o. zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 9.12. Uvjeti su završen diplomski studij prehrambene tehnologije ili srodnog smjera te radno iskustvo. Posao podrazumijeva odlazak kupcima na teren. Poslodavac nudi stimulativna primanja, redovito usavršavanje, rad od kuće i slično. Više provjerite ovdje.

Dimax zapošljava radnika na montaži (m/ž). Lokacija rada je Varaždin, a rok prijave je 20.12. Poželjno je radno iskustvo na montaži ili u građevini. Uvjet je srednja stručna sprema bez obzira na smjer. Provjerite više ovdje.

Renoix d.o.o. traži TIG zavarivača (m/ž) za rad u Brezju. Rok prijave je 17.12. potrebno je iskustvo s INOX materijalima i minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Migra konzalting traži tesara (m/ž). Mjesto rada obuhvaća Varaždin i okolicu. Poslodavac organizira i financira prijevoz i zajednički smještaj. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo do godine dana. Više na linku.

Generali osiguranje d.d. traži savjetnika u prodaji (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 5.12. Traži se srednja stručna sprema i znanje osnova rada na računalu. Završeni smjer obrazovanja nije važan. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite detalje ovdje.

Trgostil d.d. zapošljava radnika u skladištu (m/ž) u Donjoj Stubici. Prijave su otvorene do 30.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od slaganja robe, utovara i istovara. Više na linku.

Elektroinstalacije Freddy traže elektroinstalatera (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 20.12. Očekuje se srednja stručna sprema, kao i radno iskustvo od minimalno pet godina. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća sve vrste elektroinstalacijskih poslova. Provjerite detalje ovdje.

iVIZIJA d.o.o. zapošljava hotelskog domara (m/ž). Lokacija rada nalazi se u Krapinskim Toplicama, a prijave se zaprimaju do 20.12. Posao obuhvaća samostalne popravke električarskih i vodoinstalaterskih situacija te organizaciju popravaka s vanjskim održavateljima. Provjerite detalje putem linka.

Prostoria d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj pogona (m/ž), voditelj održavanja (m/ž), tehnolog u proizvodnji (m/ž), dizajner vizualnih komunikacija (m/ž), administrator IT infrastrukture (m/ž), administrator proizvodnje (m/ž), referent nabave (m/ž), stolar (m/ž), pomoćni stolar (m/ž) i radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Auto – moto Kurek j.d.o.o. traži automehaničara (m/ž). Lokacija rada je Bedekovčina, a rok prijave je 17.12. Potrebna je srednja stručna sprema, kao i radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća održavanje i popravljanje vozila. Provjerite detalje i kako aplicirati ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

www.sjever.hr 28.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.