Now Reading:
Uz odličnu zaradu, Dinamu se smiješi milijun eura bonusa
Full Article 1 minutes read

Uz odličnu zaradu, Dinamu se smiješi milijun eura bonusa

dinamo varaždin

Dinamo je drugom pobjedom u skupini Europa lige, 3:0 kod Wolfsbergera u trećem kolu, nastavio odlično zarađivati od Uefe.

Svaki bod u grupnoj fazi EL-a vrijedi 190 tisuća eura, a Dinamo je do sada osvojio osam bodova. U prva dva kola s dva puta po 0:0, protiv Feyenoorda na Maksimiru i kod CSKA-a, zaradio je 380 tisuća eura. Slijedile su dvije pobjede nad austrijskom momčadi (1:0, 3:0) za novih 1.14 milijuna eura.

Pridodamo li to iznosu od 5.62 milijuna eura, koliko je Dinamo zaradio a da nije odigrao jednu utakmicu u skupini Europa lige, i to tako da je 3.22 milijuna eura dobio na osnovu rezultata u pretkolima, a 2.4 milijuna eura na temelju europskih rezultata u zadnjih deset godina, dolazimo do 7.14 milijuna eura. Toliko je Dinamo ukupno zaradio ove sezone u Europi. 

Kako piše Index.hr, iznos može povećati tako da u dvije preostale utakmice skupine nastavi osvajati bodove, pri čemu, ponavljamo, svaki vrijedi 190 tisuća eura.

https://www.index.hr/sport/clanak/evo-koliko-je-dinamo-zaradio-pobjedom-u-europi-smijesi-mu-se-i-milijun-eura-bonusa/2234022.aspx

www.sjever.hr / index.hr
27.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.