Now Reading:
Toplak uoči Istre: Teška utakmica je pred nama, očekujem od igrača da budu ratnici
Full Article 2 minutes read

Toplak uoči Istre: Teška utakmica je pred nama, očekujem od igrača da budu ratnici

Nogometni klub Varaždin sutra će u 15.00 sati ugostiti Istru 1961 u redovnom 13. kolu HT Prve lige.

Uoči sutrašnjeg susreta, trener varaždinske momčadi Samir Toplak naglasio je kako očekuje nastavak stabilne igre.

– Mi imamo igru, ja to tvrdim i dalje. Imamo glavu i rep, međutim realizacija nam je izuzetno loša. Primamo lagano golove i to se vidi, a na to se nadovezuju jednostavno neobjašnjive sudačke odluke. Mi se najviše zbog toga nalazimo u situaciju u kojoj jesmo, zbog takvih katastrofalnih odluka na našu štetu. Pripremamo ekipu da bude jača od toga, da bude na višem nivou od tih odluka jer mi to možemo. Mi smo imali šanse koje nismo realizirali, moramo to odraditi kako spada i onda nam sigurno ni takve odluke ne budu mogle ništa – kazao je Toplak.

Dodao je i kako očekuje jako tešku utakmicu zbog pritiska i zbog očekivanja.

– Pokleknuli smo u takvim utakmica sad dva puta protiv Slavena i Šibenika. Naučili smo nešto iz toga i mislim da moramo biti puno, puno pametniji i natjecateljski raspoloženiji da tu utakmicu dobijemo. Nama bi pobjeda puno više značila jer bi onda imali veliku šansu da budemo još jedan bod ispred, u nekom međusobnom omjeru. Mi bismo s pobjedom puno međusobnim rana zaliječili i napravili neku razliku – dodao je trener Varaždina.

Situaciju dodatno komplicira pandemija koronavirusa.

– Teška utakmica je pred nama, teška i za pripremati zbog situacije s covidom, gdje ti otpadaju igrači i gdje si u neizvjesnosti svakodnevno. Uigravaš jedan dan jedno, drugi dan ti otpadnu dva igrača. Dosta je tu smušenosti, improvizacije, ali pokušavamo se prilagoditi – naglasio je Toplak i dodao da očekuje od igrača da budu ratnici te da imaju pristup kakav je bio zadnjih par utakmica.

m.furlan/sjever.hr 27.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.