Now Reading:
Runac poručio Čačiću da nađe novu žrtvu za sudjelovanje u „Ego showu”
Full Article 2 minutes read

Runac poručio Čačiću da nađe novu žrtvu za sudjelovanje u „Ego showu”

Direktor Parkova Alen Runac i HDZ-ov predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije poslao je priopćenje medijima koje prenosimo u cijelosti:

„Temeljem neistina koje su navedene u priopćenju Čačićevih sljedbenika bitno je naglasiti da bi i malo dijete uočilo da je moja slika fotomontažom dodana pored plakata sa Čačićem. Bilo bi korektno da mi se Čačićevi sljedbenici ispričaju zbog širenja neistina. Štoviše, djelatnici Parkova d.d. su odmah nakon što su vidjeli navedene plakate, iste uklonili s našeg ugostiteljskog objekta.

Parkovi imaju previše posla da bi se bavili takvim glupostima i podmetanjima, dobro se zna tko ima za to vremena. Pošto smatram da sam u korektnim odnosima sa sljedbenicima Radimira Čačića, mogli su me kontaktirati kako bi saznali istinu. Očito im istina nije bitna jer traje estradna faza našeg župana pa napada koga stigne. Živimo u demokratskom društvu u kojem je sloboda govora zajamčena Ustavom, stoga ne dolikuje jednom županu da napada svakoga tko nije po uzoru na njegove sljedbenike oduševljen njegovim likom i djelom. Ja mu poručujem da nakon Čehoka, Avara, Jana i Ljube Kerekeša, Jenkača, Habijana, Mije Ivanković, sada i mene, nađe novu „žrtvu“ za sudjelovanje u njegovom „Ego showu“.

Ja ću se i dalje zalagati da se svim zatvorenim poslovnim objektima izvrši obeštećenje, a visina obeštećenja treba egzaktno biti navedena u mjerama. Bez obzira na povećanje troškova, Parkovi d.d. čine sve kako kako bi se držali najviših standarda zaštite naših djelatnika i naših klijenata. Pozivam na zajedništvo u ovoj teškoj situaciji”.

sjever.hr 27.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.