Now Reading:
Novo vozilo Gradskom društvu Crvenog križa Ludbreg – Franolić: „Fantastičan poklon!”
Full Article 2 minutes read

Novo vozilo Gradskom društvu Crvenog križa Ludbreg – Franolić: „Fantastičan poklon!”

Vodstvo Hrvatskog Crvenog križa zadovoljno je situacijom u Gradskom društvu Crvenog križa Ludbreg i napretkom kojeg ostvaruje na čelu s novom ravnateljicom Mirjanom Jerbić. U znak podrške stoga mu je odlučilo donirati kombi vozilo.

Riječ je o Mercedesovom kombiju 8+1 s tovarnim prostorom
–Vozilo će prevoziti ljude u potrebi, služit će na području Grada Ludbrega i okolnih naselja. Vozilo nije novo, ono je korišteno, ali je bolje od onog kojeg GDCK Ludbreg ima. Ovo je još jedna zvanična potvrda, bezrezervna podrška ravnateljici, predsjedniku Franoliću kao i Odboru društva. Zahvaljujem svima s područja Grada i okolnih naselja koji su strpljivo prolazili kroz teško razdoblje koje je iza nas. Više smo se bavili sami sobom, unutar GDCK Ludbreg, nego što smo radili s korisnicima. Sad je potpuno drugačija situacija, ovo bi trebao biti još jedan vjetar u leđa, siguran sam da će vozilo biti korišteno na najbolji način – prilikom jučerašnje primopredaje vozila u Zagrebu kazao je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

Zadovoljstvo uručenom donacije nije krio ni predsjednik GDCK Ludbreg Igor Franolić.
–Riječ je o donaciji, fantastičnom poklonu. Pri kraju godine, u ovim teškim uvjetima dobili smo nekoliko uspješnih potvrda našeg rada, HCK na čelu s Robertom Marktom uvidio je dobar smjer u kojem se krećemo – zaključio je.

www.sjever.hr

27.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.