Now Reading:
VARAŽDIN Uključite se u javno savjetovanje o izmjeni odluke o komunalnoj naknadi
Full Article 1 minutes read

VARAŽDIN Uključite se u javno savjetovanje o izmjeni odluke o komunalnoj naknadi

U razdoblju od 20. studenog do 9. prosinca 2020. godine Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi.

Cilj savjetovanja jest upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Izmjenama i dopunama ove Odluke žele se spriječiti nejasnoće u vezi koeficijenata namjene za određene prostore te pojednostavniti plaćanje komunalne naknade mjesečnom dinamikom.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2020-godini/) pod rednim brojem 22.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 9. prosinca 2020. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na nacrt Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnoj naknadi” ili na e-mail adresu komunal@varazdin.hr, također putem obrasca.

sjever.hr 26.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.