Now Reading:
Stiže najočekivaniji ‘crni’ dan u godini, a u centru Lumini on traje cijeli vikend!
Full Article 2 minutes read

Stiže najočekivaniji ‘crni’ dan u godini, a u centru Lumini on traje cijeli vikend!

Crni petak započeo je – a gdje drugdje – u SAD-u. Priča iza imena nije toliko pozitivna kao dobar osjećaj koji sada dobijemo kada pomislimo na Black Friday. Izraz su prvi put upotrijebili 1950-ih godina prošlog stoljeća policajci iz američkog grada Philadelphije kako bi opisali kaos koji je uslijedio dan nakon Dana zahvalnosti, kada su horde kupaca ‘preplavile’ grad.

S vremenom je Black Friday postao (možemo ga slobodno tako nazvati) shopping događaj koji nitko ne želi propusti. Veliku popularnost je stekao 90-ih i uvijek pada na prvi petak nakon američkog Dana zahvalnosti. Osnovni cilj mu je shoppingiranje i nakon blagdana.

Danas je Black Friday dan u godini koji mnogi s nestrpljenjem očekuju jer donosi zaista odlične pogodnosti. Kako bi vam ovaj ‘crni’ dan ostao u što boljem sjećanju, Trgovački centar Lumini odlučio ga je produžiti na cijeli vikend!

Od 27. do 29. studenog očekuju vas ludo dobri popusti.

-Vjerujte nam, Black Friday Weekend u Trgovačkom centru Lumini idealno je vrijeme da se počastite i ostvarite sve svoje želje – i ne ostanete praznog novčanika. Uz to, možete obaviti i uranjeni božićni shopping jer se popusti u određenim trgovinama penju do nevjerojatnih 70 posto! I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu. PS. Kako bi vam olakšali kupovinu, darujemo vam stylish vrećicu za shopping. Javite se na info pult Trgovačkog centra Lumini, izaberite boju i uživajte u popustima Black Friday Weekend—a! – ističu iz Luminija.

WEB_popusti

sjever.hr 25.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.