Now Reading:
Održana 94. sjednica stručnog kolegija u Murskom Središću
Full Article 3 minutes read

Održana 94. sjednica stručnog kolegija u Murskom Središću

Na 94. sjednici stručnog kolegija u Murskom Središću donijeta su četiri zaključka koja će stupati na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

Temeljem članka 48. zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i članka 45. statuta grada Mursko Središće gradonačelnik grada Mursko Središće Dražen Srpak, dana 23.11.2020. godine na 94. sjednici stručnog kolegija održane elektroničkim putem, na kojoj su prisustvovali Dražen Srpak, Miljenko Cmrečak, Zvonko Vrtarić, Miljenko Štefanić, Marko Jurović, Josip Sršan, Dolores Vrtarić, Mateja Novak, Marta Erdelja, Petra Sršan, Drago Belše, Zoran Turk i Janja Zorec Detić donijeli su zaključke za Udrugu za sindrom down, NK Mura Hlapičina, za tisak monografije Crkvenog zbora, te za izvođenje asfalterskih radova u ulici Slatine.

1.UDRUGA ZA SINDROM DOWN Međimurske županije – odobrava se isplata donacije u iznosu od 1.000,00 kuna temeljem dostavljene zamolbe za potrebe rada udruge I izvođenje rehabilitacijskih programa.

2. NK MURA HLAPIČINA – odobrava se isplata kapitalne donacije sukladno potpisanom Ugovoru o financiranju programa i projekata u iznosu od 15.000,00 kuna.

3.Tisak monografije Crkvenog zbora – u provedenom postupku jednostavne nabave od tražene 3 (tri) ponude pristigle su 2 (dvije) ponude tvrtke Tiskara Zrinski d.o.o. I Letis d.o.o. Kao najpovoljnija ponuda prihvaća se ponuda tvrtke Tiskara Zrinski d.o.o. u iznosu od 21.340,00 kuna s uključenim PDV-om.

4.Izvođenje asfalterskih radova u ulici Slatine – Odvojak ulice Slatine do spoja sa asfaltom kod Sobočan interijeri – u provedenom postupku jednostavne nabave radova od tražene 3 (tri) ponude u roku je pristigla 1 (jedna) ponuda tvrtke TEGRA d.o.o. Kao najpovoljnija ponuda prihvaća se ponuda tvrtke TEGRA d.o.o. u iznosu od 122.702,19 kuna s uključenim PDV-om.

www.sjever.hr 24.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.