Now Reading:
Monstrum traktorom naganjao pa pregazio psa
Full Article 2 minutes read

Monstrum traktorom naganjao pa pregazio psa

Sirota životinja nekim je čudom preživjela, a za taj sretan epilog bezumnog postupka najzaslužniji su aktivisti iz udruge Dreams i njihova brza reakcija.

Monstruozan postupak koji se sinoć dogodio u bosanskohercegovačkom naselju Rašljeva kod Gračanice, kada je muškarac traktorom pregazio psa, dobio je epilog. Naime, pas je nekim čudom preživio ovaj stravičan čin monstruma i zbrinut je u veterinarskoj stanici Gračanica. Protiv počinitelja će biti podnesena kaznena prijava.

– Na svu sreću, pas je živ. Obavijestit ćemo tužiteljstvo i protiv počjnitelja će biti podnesena prijava, rekli su za Klix iz MUP-a Gračanica.

Za ovakav sretan epilog bezumnog postupka najzaslužniji su aktivisti iz udruge Dreams i njihova brza reakcija.

– Nakon što smo dobili informaciju o monstruoznom činu u kojem je muškarac traktorom pregazio psa u općini Gračanica odmah smo reagirali. Zatražili smo hitnu intervenciju MUP-a Gračanica, izlazak na teren te oduzimanje psa kojeg je osoba koja je počinila ovaj gnjusni čin zatvorila u štalu na svom imanju, ne dozvolivši aktivistima za dobrobit životinja da ga preuzmu, te je pas ostavljen bez veterinarske pomoći, kažu iz udruge Dreams.

UPOZORENJE: Uznemirujuća snimka

Međutim, tu nije bio kraj priče. Nakon njihovog zahtjeva za oduzimanje psa, aktivistima iz udruge dozvoljeno je preuzimanje psa uz pratnju policijskih službenika MUP-a Gračanica i uz pratnju veterinara veterinarske stanice Gračanica.

– O zdravstvenom stanju psa i težini ozljeda znat ćemo više nakon pretraga i RTG snimaka. Ovim putem želimo se zahvaliti MUP-u Gračanica, a posebnu zahvalnost dugujemo veterinaru Nermanu Avdiću iz JP Veterinarska stanica Gračanica, koji je i tijekom noći ostao uz psa, kažu iz udruge Dreams, prenosi Klix.

www.sjever.hr / jutarnji.hr
24.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.