Now Reading:
Dopunjena odluka o novim mjerama u Varaždinskoj županiji – doznajte što se od danas mijenja
Full Article 50 second read

Dopunjena odluka o novim mjerama u Varaždinskoj županiji – doznajte što se od danas mijenja

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Varaždinske županije, u Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje županije neke se odluke dopunjuju.

Odluka o privremenoj obustavi rada svih ugostiteljskih objekata, uz izuzetak usluge pripreme i dostave hrane, dopunjena je tekstom:
-navedena protuepidemijska mjera se ne odnosi na ugostiteljske objekte koji pružaju uslugu smještaja, a koji smiju usluživati samo goste koji u njima koriste uslugu smještaja 

Dopunjena je i odluka o privremenoj obustavi korištenja sportskih terena, sportskih centara i rekreacijskih centara za sportove i sportske aktivnosti u kojima dolazi do fizičkog kontakta (nogomet, rukomet, košarka i sl.) tekstom:
-protuepidemijske mjere privremene obustave sportskih natjecanja i organiziranih treninga te korištenja sportskih teretana, sportskih centara i rekreacijskih centara iznimno se ne primjenjuju na sportašice i sportaše I. i II. kategorije u pojedinačnim sportovima i seniorske sportske ekipe koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja

Ova odluka stupa na snagu u utorak, 24. studenoga 2020.

ak/sjever.hr

24.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.