Now Reading:
Željko Turk novi predsjednik HDZ-a Zagrebačke županije
Full Article 2 minutes read

Željko Turk novi predsjednik HDZ-a Zagrebačke županije

turk

Gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk izabran je u nedjelju za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije, potvrdio je Turk za Hinu.

Za potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije izabrani su i kandidati koje je Turk predlagao za tu funkciju – Tomislav Landeka, Javor Bojan Leš, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

Turk je za Hinu rekao da će kao novi predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije nastaviti koncept zajedništva za boljitak Zagrebačke županije. “Kao osoba poznat sam po tome da ne dijelim ljude, nego ih spajam. Želim uvijek povezivati dobro među nama i zastupati svaku dobru ideju među dobrim ljudima u okviru stranke koju zastupam”, poručio je.

Željko Turk je na toj funkciji zamijenio bivšeg predsjednika ŽO HDZ-a Zagrebačke županije i gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića koji je u rujnu, kao jedan od glavnih aktera u “aferi Janaf”, dao ostavku na tu funkciju.

Kandidat za tu funkciju Damir Mikuljan na svom facebooku čestitao je Turku na pobjedi.https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/zeljko-turk-novi-predsjednik-hdz-a-zagrebacke-zupanije-20201122

www.sjever.hr/T portal 23.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.