Now Reading:
PU Koprivnica: U proteklom tjednu zabilježeno 36 kaznenih djela
Full Article 2 minutes read

PU Koprivnica: U proteklom tjednu zabilježeno 36 kaznenih djela

policija

U proteklom tjednu zabilježeno je 36 kaznenih djela, devet prometnih nesreća, dva požara i pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

STANJE KRIMINALITETA
U proteklom tjednu zabilježeno je 36 kaznenih djela, od kojih 11 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, 16 kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije, pet kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga i tri kaznena djela iz područja kibernetičke sigurnosti. Kazneno je prijavljeno 16 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA
Zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj tučnjave i prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA
Zabilježeno je devet prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Ozlijeđen je vozač osobnog automobila i pješak, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA
U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 30.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

www.sjever.hr 21.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.