Now Reading:
Objavljen natječaj za 18. recital Željka Boc
Full Article 2 minutes read

Objavljen natječaj za 18. recital Željka Boc

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica objavila je natječaj za 18. Recital ljubavne poezije ”Željka Boc 2021”.

Recital, koji će se po 18. put održati na Valentinovo 14. veljače 2021. godine, nosi ime po pjesnikinji, te urednici i voditeljici Radija Marija Bistrica Željki Boc, koja je tragično stradala u prometnoj nesreći 29. studenog 2002. godine.

Sudjelovati mogu autori koji pošalju najviše pet, do sada neobjavljenih pjesama, na standardnom jeziku, isključivo ljubavne tematike. Pjesme moraju biti prepisane strojem u 5 primjeraka i označene istom šifrom. Uz pjesme treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalaze: ime i prezime autora, broj telefona, adresa i šifra kojom su pjesme označene. Pjesme treba poslati i u elektronskom obliku, na CD-u ili DVD-u.

Najuspješniji radovi, koje će izabrati Stručni ocjenjivački sud, biti će javno izvedeni na večeri 18. Recitala, na Valentinovo, 14. veljače 2021. godine.

Natječaj je otvoren do 6. siječnja 2021. godine, a pjesme se šalju na adresu: Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica, p.p. 25, 49 246 Marija Bistrica, s naznakom ”za Recital Željka Boc”. Pjesme poslane na natječaj se ne vraćaju, a rezultati Natječaja biti će poznati početkom veljače.

foto: arhiva

www.sjever.hr/rmb.hr 23.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.