Now Reading:
Hrvatska rukometna legenda i trener Podravke ljut zbog koronvirusa – “Ovo nema veze s razumom”
Full Article 2 minutes read

Hrvatska rukometna legenda i trener Podravke ljut zbog koronvirusa – “Ovo nema veze s razumom”

saračević

Koronavirus uvelike utječe na sve segmente društva pa tako i na sporski dio. Sve probleme koje izaziva ovaj virus ponovno su osjetile rukometašice Podravke. Naime, zbog nekoliko zaraženih rukometašica tog sastava došlo je do odgode utakmice s moskovskim CSKA. Ljut zbog svega je trener Podravke Zlatan Saračević.

– Ovo nema veze s razumom. Gotovo niti jednu utakmicu nismo pripremali u punom sastavu bilo zbog zaraze, bilo zbog raznih ozljeda. Pored svega toga, od pojave koronavirusa nemamo mogućnost niti treniranja u jutarnjem terminu u našoj dvorani i vjerojatno smo jedina ekipa u Ligi prvakinja kojoj se to događa. Svakodnevno se susrećemo s nevjerojatnim stvarima i to sve treba kako tako podnijeti. Vidjet ćemo što nas sve skupa očekuje u narednim tjednima pa ćemo valjda biti pametniji – rekao je trener Saračević nakon što je donesena odluka o odgodi utakmice.

Novi datum odigravanja još se ne zna. Prema uputama epidemiologa, sve igračice koje nisu pozitivne moraju u samoizolaciju na deset dana, osim onih koje su već proboljele virus.

www.sjever.hr Foto RK Podravka 23.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.