Now Reading:
U dvjema prometnim nesrećama vozači napustili mjesto događaja
Full Article 2 minutes read

U dvjema prometnim nesrećama vozači napustili mjesto događaja

automobili

Jučer, 20. studenoga, oko 14.15 sati, u Koprivnici, u Ulici Antuna Nemčića 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad, s namjerom parkiranja na obilježeno parkirališno mjesto, te je stražnjom bočnom stranom vozila udarila u parkirani osobni automobil Honda, koprivničke registarske oznake. Vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 20. studenoga, oko 14.30 sati, u Koprivnici, u Zagrebačkoj ulici na parkiralištu 70-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad, stražnjom stranom vozila udario je u parkirani osobni automobil Renault čakovečke registarske oznake. Vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen, utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,61 promil i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Iz PU koprivničko-križevačke podsjećaju vozače da su u slučaju događanja prometne nesreće s materijalnom štetom dužni, ukoliko je to moguće, vozila ukloniti s kolnika, omogućiti normalno odvijanje prometa, te popuniti i potpisati Europsko izvješće o nesreći ili na drugi način razmijeniti osobne podatke i podatke o vozilima prije nego napuste mjesto prometne nesreće. U slučaju da na mjestu prometne nesreće nema vlasnika vozila ili druge oštećene stvari, vozač je dužan tom vlasniku ostaviti podatke o sebi i vozilu kojim je izazvao prometnu nesreću.

sjever.hr

21.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.