Now Reading:
Tražite posao? Donosimo top 10 poslovnih prilika na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Donosimo top 10 poslovnih prilika na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Boxmark Leather d.o.o. traži PHP programera (m/ž) u Trnovcu Bartolovečkom. Rok prijave je 27.11. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema informatičkog smjera, vrlo dobro poznavanje programskog jezika PHP, MySQL baze podataka i JavaScript programskog jezika. Traži se C1 razina engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Renoix d.o.o. traži TIG zavarivača (m/ž) za rad u Brezju. Rok prijave je 17.12. potrebno je iskustvo s INOX materijalima i minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Generali osiguranje d.d. traži savjetnika u prodaji (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 5.12. Traži se srednja stručna sprema i znanje osnova rada na računalu. Završeni smjer obrazovanja nije važan. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite detalje ovdje.

Desyre d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Nedeljanec, a rok prijave je 27.11. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, no nije uvjet. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Ferro – Preis d.o.o. zapošljava završnog kontrolora (m/ž) za rad u Čakovcu. Prijave su otvorene do 30.11. Posao obuhvaća pregled i kontrolu odljevaka, izradu potrebnih izvještaja, izradu i ovjeru potrebnih zapisa o kvaliteti i slično. Provjerite uvjete ovdje.

Auto – moto Kurek j.d.o.o. traži automehaničara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 17.12. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Više na linku.

Montex traži šivača (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 15.12. Posao obuhvaća šivanje, rad u proizvodnji madraca i posteljine. Traži se srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Kostel promet d.o.o. traže šivača (m/ž), operatera pripreme krojenja (m/ž), mehaničara šivačih strojeva (m/ž), skladištara (m/ž) i referenta logistike (m/ž). Mjesto rada je Pregrada. Potrebna je minimalno završena osnovna ili srednja škola te poznavanje rada na računalu. Provjerite detalje na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava na pozicijama: voditelj pogona (m/ž), voditelj održavanja (m/ž), tehnolog u proizvodnji (m/ž), dizajner vizualnih komunikacija (m/ž), administrator IT infrastrukture (m/ž), administrator proizvodnje (m/ž), referent nabave (m/ž), stolar (m/ž), pomoćni stolar (m/ž) i radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Instalotehnika d.o.o. traži instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina, a rok prijave 30.12. Poslodavac osigurava smještaj za rad na terenu. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Input your search keywords and press Enter.