Now Reading:
Umjetnici i izlagači, javite se! Iduće godine nastavit će se program Ludbreg petkom
Full Article 2 minutes read

Umjetnici i izlagači, javite se! Iduće godine nastavit će se program Ludbreg petkom

Centar za kulturu i informiranje „Dragutin Novak” raspisao je natječaj za sudjelovanje u programu „Ludbreg petkom” i time potvrdio njegov nastavak i iduće godine.

Cilj programa je promovirati kulturne aktivnosti kako bi se istaknuo njihov značaj i uloga.
Novitet ovogodišnje natječaja za programe u 2021. godini je da se osim izložbenih aktivnosti ovoga puta mogu prijaviti i književne i putopisne večeri (predstavljanje knjiga), filmske i video projekcije, koncerti, plesne i kazališne predstave te performansi i instalacije na otvorenom.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske.
Organizator sudionicima i izvođačima programa osigurava besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu. Programi će se izvoditi tijekom 2021. godine u svim mjesecima osim u siječnju, a prema kalendaru raspoloživosti Centra za navedeni period te u dogovoru s autorima apliciranih projekata.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 31. 12. 2020.

Od pristiglih prijava odabrat će se 20 programa, a prednost kod odabira imat će izlagači s ludbreškog područja.
Više detalja o samom natječaju zajedno s prijavnicom možete pronaći ovdje
Podsjetimo, u ovogodišnjem programu „Ludbreg petkom” sudjelovalo je desetak izlagača, a otvorenje svake pojedine izložbe održavalo se prvog petka u mjesecu.

www.sjever.hr

18.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.