Now Reading:
Toplak uoči tri utakmice u devet dana: Očekujem da igrači shvate ozbiljnost situacije
Full Article 2 minutes read

Toplak uoči tri utakmice u devet dana: Očekujem da igrači shvate ozbiljnost situacije

NK Varaždin

U nastavku HT Prve lige nogometaše Varaždina sutra od 17 sati očekuje utakmica 12. kola protiv Lokomotive u Zagrebu. Već u ponedjeljak od 18 sati igra se zaostali susret 10. kola na gostovanju kod Gorice, a potom u subotu, 28. studenog, od 15 sati u Varaždin dolazi Istra 1961 u redovnom 13. kolu.

Utakmicu s Lokomotivom najavio je trener Varaždina Samir Toplak.

– Od svojih igrača, od ekipe, očekujem da shvate ozbiljnost situacije i da budemo svi na maksimumu. Kad ćemo svi bit na maksimumu onda se imamo čemu nadati. Nema više kalkulacija. Sutra u 17 sati moramo biti najbolji mogući. Svi smo zdravi i nema kartoniranih. Na meni i stručnom stožeru je da odredimo 11 koji će početi utakmicu. To je derbi začelja i jednom utakmicom možemo si olakšati situaciju i bit će lakše pripremati druge utakmice. Razmišljam kako utakmicu protiv Lokomotive dobiti. S pobjedom možemo dobiti puno veći mir nego s bodom. Unaprijed reći da bih bio zadovoljan bodom nije u mojim genima. Želim pobjednike, želim fajtere koji će shvatiti da moramo biti bolji od Lokomotive da upišemo tri boda – rekao je trener Varaždina.

Toplak je komentirao i utakmicu s Goricom.

– Gorica dugo nije imala utakmicu i ne znam u kakvom su stanju. Vidjet ćemo ih sad u Šibeniku. Naša će utakmica brzo doći i morat ćemo se u hodu posložiti. Gorica ima visoke ambicije i kvalitetu, a ja ću se bazirati na nama, na našoj igri i pripremiti ekipu – najavio je Toplak.

Varaždin je posljednji sa 7 bodova, koliko ima i pretposljednja Lokomotiva. Bod više ima Istra, a Gorica je treća sa 16 bodova.

n.kalajdžija / sjever.hr

19.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.