Now Reading:
ZA BORBU PROTIV KORONE Nova donacija Županijskoj bolnici Čakovec
Full Article 2 minutes read

ZA BORBU PROTIV KORONE Nova donacija Županijskoj bolnici Čakovec

Tvrtka Neores dugo godina posluje u gradu Mursko Središće, a dio njenog asortimana proizvoda već je i prije epidemije bolesti Covid 19 bio medicinski.

Dolaskom bolesti Covid 19 te velikom potrebom za zaštitnom opremom za medicinsko osoblje tvrtka je prepoznala poslovni smjer koji je zagarantirao punu zaposlenost i ne otpuštanje radnika. To se pokazalo ispravnim putem te je proizvodnja u tvrtki Neores u potpunosti sačuvana.

Danas više od sedamdeset radnika radi isključivo na proizvodnji zaštitne medicinske opreme, a proizvode se antivirusni kombinezoni, kirurški ogrtači, kape, kaljače, i tako dalje.

Grad Mursko Središće je već u jednom navratu darovao 10.000,00 kuna Županijskoj bolnici Čakovec za potrebe medicinskog osoblja, a obzirom što se u gradu Mursko Središće nalazi tvrtka koja sve to proizvodi, danas je gradonačelnik Dražen Srpak s ravnateljem Županijske bolnice Čakovec dr. Tomislavom Novinščakom posjetio tvrtku Neores gdje je upoznati s proizvodima koji su zasigurno potrebni medicinskom osoblju Županijske bolnice Čakovec u borbi protiv korone.

Gradonačelnik je temeljem svojih ovlasti još jednom odlučio darovati opremu u vrijednosti od 10.000,00 kuna dok će u istom iznosu to isto učiniti i tvrtka Neores. Zahvaljujemo se svom medicinskom osoblju na njihovoj požrtvovnosti i trudu, a svima oboljelima da što prije ozdrave. Svakako za kraj treba reći i – ostanimo odgovorni.

(tekst: Grad Mursko Središće)

www.sjever.hr

17.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.