Now Reading:
Boji li se varaždinski izbornik otkaza?
Full Article 3 minutes read

Boji li se varaždinski izbornik otkaza?

dalić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije uoči posljednjeg kola Lige nacija, kada će svjetski doprvaci u Splitu ugostiti europske prvake Portugalce.

-Svjestan sam da rezultati i igra nisu dobri, to mi nitko ne mora govoriti. To nije razina od prije godinu ili dvije, ovo je naša realnost. Ovo je proces stvaranja nove reprezentacije i ja stojim iza njega. Siguran sam da ćemo sve napraviti da to u ožujku te na EP-u bude puno kvalitetnije, da budemo konkurentni. Rekao sam igračima da ne smiju prestati vjerovati u sebe i svoju kvalitetu te da jedan ili dva poraza ne mogu izbrisati sve dobro iz prošlog razdoblja te da ćemo ponovno biti na razini, reprezentacija na ponos našeg naroda. Sada to ne izgleda tako, no to je najbolje što Hrvatska sada ima. Borimo se, slažemo, i idemo sutra izboriti dobar rezultat kako bismo lijepo završili ovu godinu – kazao je varaždinski izbornik Dalić.

Dodaoje da je pun motiva i energije i da ga na tom putu ništa neće pokolebati.

-Frustriran sam situacijom oko sebe, no ovo je moj posao. Ne smijem pokazati nezadovoljstvo i moram izvući maksimum jer meni je bio san biti izbornik Hrvatske i ponosan sam na to. Pun sam motiva i energije da nešto napravim i ništa me neće pokolebati. Ja sam izbornik, znam da je pritisak ogroman, ali ne bojim se ničega, radim najbolje što mogu. Napravio sam sve što sam zamislio – izjavio je Dalić pa odgovorio na škakljivo pitanje boji li se otkaza:

‘Ne bojim se ničega. Radim svoj posao najbolje što mogu. Ne kažem da sam uvijek u pravu, ali sve što sam mislio s Hrvatskom napraviti sam napravio. Svjetsko prvenstvo, vratili smo reprezentaciju u Split, ujedinili smo Hrvate i plasirali smo se na Euro nikad lakše. Ako misle da nisam dobar, neka dođe netko drugi’, poručio je Dalić.

www.sjever.hr/T portal 17.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.