Now Reading:
Uspješan start sezone za ŽKK Vindi u Prvoj nacionalnoj ženskoj košarkaškoj ligi
Full Article 1 minutes read

Uspješan start sezone za ŽKK Vindi u Prvoj nacionalnoj ženskoj košarkaškoj ligi

I u ovim, osobito teškim uvjetima za ekipne kontaktne sportove kao što je košarka, ŽKK Vindi nastavlja svoj pobjednički niz.

Nakon pobjeda u svim pripremnim prijateljskim utakmicama, te osvojenog regionalnog Kupa Ružice Meglaj Rimac, varaždinske košarkašice svoj pozitivni niz nastavile su i u prvoj službenoj utakmici Prve nacionalne ženske košarkaške lige.

Nakon što su prošle subote košarkašice iz Slavonskog Broda otkazale svoje gostovanje u Varaždinu zbog samoizolacije nekoliko igračica, Varaždinke su 15.11 2020. u 2. kolu odnijele pobjedu na gostovanju kod “susjeda”, ŽKK Radost iz Čakovca. Utakmica je završila rezultatom 34:76 u korist ŽKK Vindi.

Trener Marko Škerbić rekao je:

– U utakmicu smo ušli dosta sigurno, te stvorili prednost već u prvoj četvrtini i sigurno kontrolirali utakmicu, bez panike i prevelike napetosti. Prednost smo značajno povećali u 2. i 3. četvrtini, pa su u posljednjoj četvrtini priliku dobile i manje iskusne igračice kojima je ovo vrlo vrijedno iskustvo. Čestitam protivnicama na fer i korektnoj igri, a mi se okrećemo pripremama za sljedeće kolo u kojem smo domaćini ekipi “Brod na Savi” iz Slavonskog Broda.

sjever.hr 16.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.