Now Reading:
Nakon samo tjedan dana kontaktne nastave, Prva gimnazija Varaždin ponovno prelazi na online model
Full Article 2 minutes read

Nakon samo tjedan dana kontaktne nastave, Prva gimnazija Varaždin ponovno prelazi na online model

prva gimnazija vzz

Prva gimnazija Varaždin objavila je na svojim stranicama kako ponovno prelazi na online nastavu nakon samo tjedan dana nastave u školi. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi učenici, djelatnici i roditelji, nažalost, nakon samo tjedan dana nastave u školi (u ponedjeljak, 9.11., smo već imali velik popis učenika u samoizolaciji i zaraženih) situacija se toliko pogoršala da u dogovoru s epidemiološkom službom i školskom medicinom, te osnivačem donosimo odluku o ponovnom prelasku na online nastavu do 27.11. Plan je da redovna nastava počne 30.11. Kako bismo stabilizirali situaciju, molimo Vas da se tijekom online nastave ponašate odgovorno i da krenemo u školu redovno, ali ovoga puta s malim brojem učenika u samoizolaciji ili zaraženih učenika ili djelatnika. Kako biste znali situaciju, u privitku se, uz Odluku o prelasku na model C, nalazi i tablica s brojem učenika i djelatnika koji su zaraženi ili su u samoizolaciji. Vjerujemo da oprezom u svakodnevnom životu svih nas možemo smanjiti te brojke i vratiti se sigurno u školu. Sve detalje dobit ćete od svojih razrednika i predmetnih nastavnika. Čuvajte se!”

Prema podacima koji se spominju u tekstu, pozitivno je 16 učenika i 2 nastavnika. Jedanaest razreda je u samoizolaciji te još dodatna 32 učenika. U samoizlaciji je i šest nastavnika.

m.furlan/sjever.hr 15.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.