Now Reading:
Zagreb je na meti lovaca na nekretnine!!!
Full Article 2 minutes read

Zagreb je na meti lovaca na nekretnine!!!

Na vrhu ljestvice prioriteta posjetiteljima oglasnika za nekretnine Crozilla.com u listopadu se nalazio grad Zagreb koji je držao vodeću poziciju prema potražnji za stanovima, kućama i građevinskim zemljištima.

Najveća potražnja za stanovima za prodaju tijekom listopada je vladala u Zagrebu u kojem je novogradnja bila izričito tražena, a zatim i u Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli i Zadru.

Najveća potražnja za najmom stanova vladala je u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli.
Interes za najmom pokazali su i stranci od kojih su u listopadu bili najbrojniji oni iz Bosne i Hercegovine, a zatim i Njemačke, Slovenije i Srbije. Strane su posjetitelje najviše zanimali stanovi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Opatiji i Zadru.

Zagreb, Osijek, Rijeka, Samobor i Zadar područja su u kojima se na oglasniku Crozilla.com tijekom listopada najviše pretraživala ponuda kuća za prodaju. Kuće su zanimale i strane posjetitelje od kojih je najveći broj dolazio iz Njemačke, Slovenije i Austrije. Strance obično zanimaju kuće koje se prodaju na moru pa je tako najveća potražnja vladala za onima na Viru, a zatim u Crikvenici, Poreču i Vodicama – za koje su najviše bili zainteresirani Nijemci, dok su Slovenci najviše pretraživali Istarsku županiju i Krk.

Najveća potražnja za građevinskim zemljištima i dalje se odvija na području grada Zagreba. Pula, Poreč, Rijeka, Zadar i Samobor područja su na kojima je također vladala velika potražnja.https://news.crozilla.com/ova-su-podrucja-pod-posebnim-povecalom-kupaca/?_ga=2.121374088.1205672526.1605303087-176937865.1598257052

www.sjever.hr/Crozilla.com 14.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.