Now Reading:
19-godišnjak na parkiralištu udario BMW pa pobjegao
Full Article 2 minutes read

19-godišnjak na parkiralištu udario BMW pa pobjegao

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

U petak, 13. studenoga, oko 8.40 sati, u Koprivnici u Opatičkoj ulici na parkiralištu 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake te zbog nepropisne vožnje udario je prednjom stranom vozila u stražnju stranu propisno parkiranog osobnog automobila BMW koprivničke registarske oznake. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

U petak, 13. studenoga, oko 10.05 sati, u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića 19-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisne vožnje unazad stražnjom stranom vozila udario je u prednju stranu osobnog automobila Škoda, zagrebačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 46-godišnji vozač, a koji se u tom trenutku zaustavio na kolniku. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U petak, 13. studenoga, oko 18.25 sati u Subotici Podravskoj nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom krećući se Kolodvorskom ulicom u smjeru raskrižja s Varaždinskom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 40-godišnja vozačica s namjerom skretanja u lijevo u smjeru Rasinje. Nepoznati vozač je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

sjever.hr 14.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.