Now Reading:
U Križevcima otvoren drugi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

U Križevcima otvoren drugi nutricionistički centar za kućne ljubimce u Hrvatskoj

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci u subotu, 24. listopada otvoren je Husse nutricionistički centar za kućne ljubimce, drugi takav u Hrvatskoj.

Na otvorenju je u ime gradonačelnika Marija Rajna okupljene goste pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović koji je istaknuo svoje zadovoljstvo što Razvojni centar i tehnološki park Križevci i dalje puni svoje kapacitete te je čestitao križevačkom poduzetniku i voditelju Husse centra u Križevcima Antoniju Sirovcu na ovom poslovnom pothvatu.

Prisutnima se obratila i direktorica Husse Hrvatska Josipa Petković koja je ukratko predstavila Husse brend istaknuvši kako ovaj centar postoji samo u Zagrebu i od sada u Križevcima.

Prisutnima se na kraju obratio i vlasnik franšize Husse hrane za pse, mačke i konje za Koprivničko-križevačku županiju Antonio Sirovec koji je kazao kako su se odlučiti na ovaj princip rada jer svakog psa, konja ili mačku gledaju kao jedinku.

Husse nutricionistički centar za kućne ljubimce radit će stalno, a u njemu će raditi veterinari i nutricionist, zaduženi za davanje savjeta o važnosti pravilne prehrane.

Švedska tvrtka Husse Križevčanima će ponuditi širok asortiman super premium hrane za njihove ljubimce, pse, mačke i konje, prilagođene pasmini, dobi, morfologiji, aktivnostima i specifičnim potrebama svake životinje. Husse proizvodi napravljeni su od organskih sastojaka, nisu testirani na životinjama i ne sadrže GMO.

izvor: Radio Križevci/Grad Križevci

www.sjever.hr 26.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.