Now Reading:
PUKZ: Teško ozlijeđeni u prometnim nesrećama
Full Article 2 minutes read

PUKZ: Teško ozlijeđeni u prometnim nesrećama

policija

U petak, 23. listopada, oko 14,20 sati u Poznanovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede, informacije su iz PU krapinsko-zagorske.

Do prometne nesreće došlo je kada je 52-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom nije držao vozilo uz desni rub kolnika već je u blagom zavoju vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika, odnosno na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku, iz suprotnog smjera pravilnom trakom naišao je autobus kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena i oduzeta te je došlo je do sudara dvaju vozila. 52-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede dok je 32-gođišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede te su obojica prevezeni u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć.

U subotu, 24. listopada, oko 14,15 sati u Grtovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozač 21-godišnji hrvatski državljanin s putnikom na vozilu 20-godišnjim hrvatskim državljaninom, upravljajući neregistriranim četverociklom, prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola s 1,38 promila u organizmu nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku te prilikom izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozač četverocikla 21-godišnjak i putnik na vozilu 20-godišnjak zadobili su teške tjelesne ozljede te su prevezeni u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć.

sjever.hr

26.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.