Now Reading:
Runac poručio: „Parkovi” će dati sve od sebe da posjet našim najmilijima bude dostojanstven i na najvišoj razini
Full Article 3 minutes read

Runac poručio: „Parkovi” će dati sve od sebe da posjet našim najmilijima bude dostojanstven i na najvišoj razini

Direktor Parkova Alen Runac povodom blagdana Svih Svetih poručio je da će radnici i menadžment Parkova poduzeti sve potrebno, da varaždinsko groblje, kao jedan od simbola Grada Varaždina, zasja u punome sjaju unatoč poteškoćama koje uzrokuje epidemiološka situacija.
 
-Ovih dana prišli su mi mnogobrojni Varaždinci, a posebno starije generacije građana, koji se pitaju kako će ove godine izgledati posjeta groblju. Nažalost, kakve će biti odluke i preporuke Stožera, još uvijek se ne zna. Ono što sa svoje strane mogu obećati, jest da će Parkovi dati sve od sebe da posjet našim najmilijima bude dostojanstven i na najvišoj razini. Korona virus to sigurno neće dovesti u pitanje – rekao je Runac.  
 
Kako je direktor Parkova pojasnio, ovih dana kose se sve zelene površine, uređuju se krošnje javora i bijele staze, kao i 110 tisuća kvadrata zidova od tuja. Uredit će se i mjesta na kojima se odlaže otpad. Od COVID mjera očekuju se dezinfekcijski punktovi i COVID redari.
 
-Varaždinci se nerijetko začude kada im kažem da na svemu tome radi ekipa od 30 ljudi, i to uz sav drugi redoviti posao, nenadane sahrane, a sada evo i situaciju vezanu uz COVID. No, ljude treba razumijeti. Nitko od nas ne želi da posljednje počivalište njemu bližnje osobe bude zapušteno, pa da se i stoput događa COVID. Parkovi će sigurno biti na razini zadatka, u to ne treba sumnjati – poručio je direktor Parkova Alen Runac. 

alen runac

Ponuda Parkova za blagdan Svih Svetih:

Cvjećarnica Krizantema – I ove je godine mjesto koje Vam nudi sve potrebno za uređenje grobova. Aranžmani od krizantema, tradicionalnog nadgrobnog cvijeća, i ove su godine najpopularniji. Osim od krizantema, nude se aranžmani od špina, margareta, ruža i ostalog cvijeća te suhi aranžmani. Posebnost u ponudi cvjećarnice Krizantema su maštoviti aranžmani izrađeni od mahovine te ukrašeni šumskim plodovima. Uz aranžmane, u cvjećarnici Krizantema Vas čeka i bogata ponuda svijeća te, sve popularnije, krizanteme u teglama (multiflore). Varaždin, Hallerova aleja 8, 042/332-733; 098/253-113

Sadnja na grobove, čišćenje grobova ili paljenje svijeće – Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, nudimo i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja, brušenja i druge klesarske usluge kao i, sve popularnije, sadnje cvijeća na grobove. Ove usluge možete naručiti na 042 332 770 ili pogrebnasluzba@parkovi.com.

Vrtni centar Parkova – U Varaždinu već odavno prepoznat kao mjesto na kojem i najzahtjevniji kupac može pronaći bogat izbor najkvalitetnijeg bilja, a otvoren je radnim danom od 7 do 18 sati i subotom od 7 do 13 sati. Na adresi Gustava Krkleca 1 možete pronaći krizanteme u teglama (multiflore) koje su u zadnje vrijeme sve popularnije za ukrašavanje grobova naših najmilijih, te veliki izbor lukovica, trajnica, ukrasnih trava, grmova, drveća, supstrate za sadnju, kako univerzalne tako i one namjenske, namjenska tekuća i kruta gnojiva, tegle te sitni alat potreban za pouzdano vrtlarenje.

Svi sveti

www.sjever.hr

25.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.