Now Reading:
Svečana dodjela Plaketa grada Samobora
Full Article 2 minutes read

Svečana dodjela Plaketa grada Samobora

S obzirom na nove okolnosti i strože propisane epidemiološke mjere, ove je godine u povodu proslave Dana grada organizirana zasebna svečanost za dobitnike Plaketa grada Samobora, koja je održana u petak, 16. listopada, u Galeriji Prica.

Svojim sugrađanima je riječi dobrodošlice, čestitke i zahvale na ustrajnom radu i trudu koji osobno ulažu na dobrobit svojih lokalnih sredina i šire, a na ponos cijeloga grada, uputio gradonačelnik Krešo Beljak, koji im je i uručio zaslužene plakete. Svečanosti su, uz gradonačelnika, u ime Grada nazočili i njegova zamjenica Sanja Horvat Iveković i predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić, te ravnateljica POU-a Jelena Vojvoda i kustosica Galerije Prica Nikolina Šimunović.

U širokom rasponu ovogodišnjih nominacija ova gradska priznanja primili su Ružica Razum, Lorena Komočar, Judo klub Profectus, Judo klub Samobor, Krunoslav Lucić, Dobrovoljno vatrogasno društvo Galgovo, Nevenka Miklenić i Drago Celizić, koji je na kraju u ime svih nagrađenih zahvalio na ukazanoj im časti.

Prigoda je iskorištena i za dodjelu nagrade pobjednicima likovnog natječaja “Samobore, sretan ti rođendan!”, u kojem su sudjelovali naši najmlađi sugrađani iz dječjih vrtića Grigor Vitez, Izvor, Cvjetnjak i obrta za čuvanje djece Pandino gnijezdo. Svoje radove su objavljivali na virtualnoj izložbi putem Facebook stranice Grada Samobora, a nakon glasanja i izbora stručnog žirija pobjedu je odnijela vrtićka skupina iz Pandinog gnijezda, koju čeka i posebna nagrada iznenađenja.

www.sjever.hr/samobor.hr 18.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.