Now Reading:
Križevčani, i vi možete sudjelovati u kreiranju gradskog Proračuna za 2021. godinu
Full Article 2 minutes read

Križevčani, i vi možete sudjelovati u kreiranju gradskog Proračuna za 2021. godinu

Križevačka gradska uprava i ove godine poziva sve zainteresirane građane Križevaca da se svojim prijedlozima uključe u izradu Proračuna Grada za 2021. godinu i to putem nove digitalne platforme Sudjeluj! Križevci.

“Mišljenje građana nam je zaista važno i zato ovim putem pozivam sve građane Križevaca da se uključe u izradu proračuna za sljedeću godinu. Sve što želite da se odvija u vašem gradu, vašoj gradskoj četvrti ili mjesnom odboru navedite putem platforme Sudjeluj! Križevci! Učinimo naše Križevce gradom u kojem se živi još bolje i još ljepše,” istaknuo je gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn.

Rok za dostavu prijedloga je 31. listopada, a svaki prijedlog treba sadržavati naziv, sažetak i kratki opis projekta za koji bi građani htjeli da se realizira u sljedećoj godini.

Uključivanje javnosti u procese odlučivanja jedna je od temeljnih karakteristika transparentnosti jedinica lokalne samouprave što pridonosi jačanju demokracije i potiče izgradnju dobrih odnosa temeljenih na uzajamnom razumijevanju i povjerenju između javnog, poslovnog i civilnog sektora.

www.sjever.hr/krizevci.hr 17.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.