Now Reading:
Slaven Belupo večeras igra prtoiv Istre. Nakon dugo vremena gledatelji mogu na tribine, ali samo njih 760
Full Article 4 minutes read

Slaven Belupo večeras igra prtoiv Istre. Nakon dugo vremena gledatelji mogu na tribine, ali samo njih 760

nogomet

Nogometaši Slaven Belupa će u sklopu 8. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, večeras s početkom u 18 sati, ugostiti Istru 1961. Bit će to utakmica koja će se nakon dugo vremena igrati pred publikom u Koprivnici, a najavio ju je trener Tomislav Stipić.

– Nakon dugo vremena ponovno igramo u našoj kući, ponovno pred našom publikom. Stvarno se veselimo utakmici i pozivam sve naše navijače da dođu na stadion i da nas podrže jer smo ih se zaželjeli i jer su nam potrebni da nam pruže potporu, da osjetimo da se netko uz nas bori na terenu. Igramo u Koprivnici i želimo se nahraniti bodovima i zabaviti našu publiku.

U Koprivnicu stiže Istra 1961 koja nije poražena u posljednja tri kola te je u tom razdoblju osvojila pet bodova.

– Istra je jako dobro organizirana momčad. Teško ju je probiti, a naprijed ima jako brze igrače. Moramo biti strpljivi, smireni i kontrolirati svoje emocije, ali trebamo i vjerovati u dobre izvedbe naših igrača do sada na terenu koje nisu bile adekvatno nagrađene bodovima. Pružit ćemo sve što je u našoj moći i konačno doći do te prve pobjede.

Atmosfera u momčadi pred utakmicu je jako dobra.

– Atmosfera u svlačionici je jako bitna jer utječe na izvedbu na terenu koja daje rezultat. Mi smo ovu stanku iskoristili kako bismo se dodatno zbližili. Momčad je između sebe birala kapetana i još jednom potvrdila Parackog kojem čestitam na tome. Sve su to mali detalji s kojima se preispitujemo kako bismo bili čiste duše i iz nje crpili zajedničku energiju potrebnu da igramo kao jedan, kao tim.

nogomet

Podsjetimo, sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, bit će to prva utakmica nakon dugo vremena na kojoj je omogućeno prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta

– Prilikom ulaska na stadion kupac ulaznice će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona, potpis)

– Molimo navijače da ne dolaze u zadnji tren uoči početka utakmice kako bi se izbjegle gužve na ulazu na stadion

– Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

– Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznica će koštati 30kn

– Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 16:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)
Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.
Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

www.sjever.hr/NK Slaven Belupo 16.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.