Now Reading:
TICM-ov poslovni inkubator ima novog stanara, tvrtku Know IT: „Odlična infrastruktura i poticajno okruženje”
Full Article 2 minutes read

TICM-ov poslovni inkubator ima novog stanara, tvrtku Know IT: „Odlična infrastruktura i poticajno okruženje”

Među brojnim novim stanarima TICM-ovog poslovnog inkubatora je i Krešo Papec, direktor uspješne zagrebačke tvrtke Know informacijske tehnologije d.o.o.. Budući da je sjedište tvrtke u Ziceru – Zagrebačkom inovacijskom centru, Krešo je otprije upoznat s koristima rada u poslovnom inkubatoru.

Uslijed novonastale situacije s koronavirusom, Krešo i njegova obitelj imali su želju privremeno se maknuti iz Zagreba kako bi na što sigurniji način premostili razdoblje puno neizvjesnosti, i to u gradu s više prirode i manje stanovnika. O razlozima dolaska u Čakovec, Krešo kaže:
-S obzirom da mi je supruga iz Čakovca, privremena selidba činila nam se logičnim izborom, a najam ureda u TICM-ovom poslovnom inkubatoru prvi izbor, zbog odlične infrastrukture i poticajnog okruženja.

Tvrtka Know informacijske tehnologije d.o.o. osnovana je krajem 2017. godine, a trenutno ima deset zaposlenika koji rade u uredu u Zagrebu. Tvrtka se bavi razvojem poslovnih aplikacija, upravljanjem cloud infrastrukture, optimizacijom poslovnih procesa i IT konzaltingom. Djelatnici tvrtke su visoko obrazovani razvojni inženjeri koji svoje teorijsko znanje koriste u razvoju kompleksnih IT rješenja za svoje klijente. Glavni proizvodi poduzeća su KAM – Smart asset management – sustav za upravljanje i praćenje osnovnih sredstava poduzeća putem pametnih IoT senzora. Sustav prati razne metrike inventara poput geolokacije, temperature, vlage, neovlaštenog korištenja i upozorava korisnike o anomalijama. YARD – Yard & dock management – sustav za automatizaciju rasporeda isporuka u logističko-distributivne centre kompanija koristeći algoritme strojnog učenja.

Osim razvoja svojih proizvoda, tvrtka se bavi programskom podrškom klijentskih sustava poput AUTONAR-a (svakodnevno automatizirano kreiranje narudžbi prema forecastiranim podacima o prodaji za cijelu Konzumovu mrežu) te KWS – ERP sustava za Velpro. Krešo ističe kako je glavni cilj tvrtke stvaranje dugoročnih odnosa s poslovnim partnerima. Upravo iz tog razloga, djelatnici mnogo vremena posvećuju kontinuiranoj komunikaciji s klijentima kako bi definirali sve potrebne elemente, zahtjeve i ciljeve svakog pojedinog projekta. Ovakav pristup preduvjet je za isporuku konačnog proizvoda u potpunosti usklađenog s karakteristikama poslovanja klijenta. Da im zadovoljavanje potreba klijenata polazi za rukom, pokazuju tvrtke s kojima surađuju, a čiji standardi kvalitete su definitivno visoki. Know IT projekte je odradio za neke od najpoznatijih poduzeća u Hrvatskoj, poput Konzuma, Zagrebačke pivovare, Velpra, Mercatora i drugih.

www.sjever.hr

01.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.