Now Reading:
Toplak uoči okršaja s Hajdukom: „Želim da budemo hrabriji nego protiv Osijeka”
Full Article 2 minutes read

Toplak uoči okršaja s Hajdukom: „Želim da budemo hrabriji nego protiv Osijeka”

U 6. kolu Hrvatski Telekom Prve lige NK Varaždin večeras gostuje na Poljudu. Igrat će s Hajdukom koji uoči utakmice ima isti broj osvojenih bodova, ukupno sedam, kao i Varaždinci.

Posljednji međusobni susret ovih dviju momčad na splitskom stadionu završio je pobjedom gostiju 3:2, piše tportal.
-Ovo je nova utakmica i novo prvenstvo, ali ugodno je imati iza sebe takav rezultat s Poljuda. Hajduk je sigurno iscrpljen i potrošen u nadmetanju protiv Galatasaraya, ali ako se mi ne nametnemo u određenim dijelovima utakmice onda taj umor neće doći na vidjelo – rekao je trener Varaždina Samir Toplak i dodao:
-Želim da budemo hrabriji nego protiv Osijeka, da budemo točniji pasu i u iznošenju lopte te da budemo opasni jer ako nećemo biti takvi onda će nas Hajduk stiskati i imat ćemo puno problema na ovom susretu na kojem će Hajduk imati i pomoć gledatelja.

Naime, po prvi put u aktualnoj sezoni Bijeli će igrati pred gledateljima koji do sada nisu nazočili utakmicama zbog posebnih mjera prouzrokovanih pandemijom koronavirusa, piše tportal. Na ovoj utakmici iz istih razloga dozvoljeno je prisustvo 20 posto kapaciteta svake tribine.

www.sjever.hr/tportal

27.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.