Now Reading:
TRAŽITE POSAO? Donosimo top 10 poslovnih prilika na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

TRAŽITE POSAO? Donosimo top 10 poslovnih prilika na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu i okolici. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 15.10. Aplicirajte.

FINA zapošljava IT dizajnera – suradnika (m/ž) i IT programera – suradnika (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 5.10. Uvjeti su radno iskustvo, aktivno znanje engleskog jezika, praktično računalno znanje. Prijavite se.

Older woman helping woman using computer in library

Boxmark Leather zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž), šivača (m/ž) i CNC tehničara / mehaničara (m/ž). Uvjeti su kvalifikacija ili srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu te engleskog ili njemačkog jezika. Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u Ludbregu i Nedelišću. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se.

Workforce zapošljava agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Varaždin ( ili rad od kuće ). Rok prijave je 7.10. Uvjeti su izvrsno poznavanje njemačkog jezika, dobro snalaženje na računalu, komunikativnost, uljudnost i strpljivost. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i razvoja. Prijavite se.

Boxmark Leather traži CNC tehničara / mehaničara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, a rok prijave 4.10. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog ili strojarskog smjera, aktivno poznavanje njemačkog ili engleskog jezika, visoka razina informatičke pismenosti, relevantno radno iskustvo. Aplicirajte putem linka.

eračun

HSG Kariera za potrebe klijenta traži agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 4.10. Uvjeti su poznavanje njemačkog jezika na minimalno B2 razini, komunikativnost i osnovno korištenje MS Office paketa. Aplicirajte.

Plinka – Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada su Mokrice, a rok prijave je 1.10. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Aplicirajte.

Recycle Plastic d.o.o. traži radnika u pogonu za reciklažu plastike (m/ž). Mjesto rada je Poznanovec, a rok prijave 21.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a predviđena je plaća 4.300 kuna. Više o poslu ovdje.

HS Genion Production d.o.o. traži radnika na održavanju (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a rok prijave 2.10. Potrebno je poznavanje sistemskog inženjerstva. Uvjeti su dvije godine iskustva, srednja stručna sprema i dobro poznavanje MS Office-a. Potražite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!
Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 
Vaš posao.hr

www.sjever.hr/posao.hr

25.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.