Now Reading:
NESVAKIDAŠNJE Sudar mopedista i konja
Full Article 2 minutes read

NESVAKIDAŠNJE Sudar mopedista i konja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Jučer, 14. rujna, oko 12.25 sati, u Prugovcu u Ulici Borička 68-godišnji vozač upravljao je mopedom Honda koprivničke registarske oznake. Tom prilikom iz dvorišta kuće istrčala su dva konja vlasništvo 51-godišnjaka, koji su pretrčavali ulicu u drugo dvorište te je došlo do kontakta prednjeg dijela mopeda u jednog konja i pada vozača na kolnik. Vozač mopeda zadobio je lake tjelesne ozljede, a protiv vlasnika konja bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 14. rujna, oko 11.15 sati, u Šemovcima u Ulici Stjepana Radića 54-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisnog kretanja unazad udarila u osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 20-godišnji vozač, a koji je vršio radnju parkiranja vozila. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 14. rujna, oko 12 sati, na cesti Kalinovac – Đurđevac 24-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Peugeot varaždinske registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja traktora John Deere koprivničke registarske oznake koji je vukao neregistriranu prikolicu, a kojim je upravljao 56-godišnji vozač. Tom prilikom vozač traktora je pomaknuo svoje vozilo radi izbjegavanja kontakta te je došlo do propadanja kotača priključnog vozila na travnatoj površini, zanošenja traktora na središnji dio kolnika i udaranja prednjeg lijevog kotača traktora u teretno vozilo Peugeot. Protiv obojice vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 14. rujna, u prijepodnevnim satima u Koprivnici u Opatičkoj ulici na parkiralištu nepoznati vozač je nepoznatim vozilom oštetio parkirani osobni automobil Opel. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.

sjever.hr

15.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.