Now Reading:
3. Samoborska dvorišna furka
Full Article 2 minutes read

3. Samoborska dvorišna furka

Prostor atrija na glavnom samoborskom trgu, onaj mali park u prolazu prema zgradi u kojoj je nekad bila samoborska policijska uprava, prepoznale su članice Kluba poduzetnica Samobor kao mjesto za svoj projekt koji su nazvale Samoborska dvorišna furka.

Vođene idejom da povežu i ojačaju samoborsku urbanu dizajnersku, ugostiteljsku i zabavnu scenu, sa sadržajima koji su prilagođeni cijeloj obitelji – i mališanima, i odraslima, i njihovim kućnim ljubimcima, donijele su našem gradu onaj štih koji mu povremeno nedostaje.

I bez tradicionalnog i uvriježenog folklora ili klasike, po kojima je Samobor već nadaleko poznat, naše domaće poduzetnice, na čelu sa Sunčanom Jozić Lučić, uspjele su i treću godinu zaredom privući brojne posjetitelje koji su u subotu, 12. rujna, od jutarnjih do kasnih večernjih sati ležerno mogli uživati u raznovrsnom programu – Dječja svaštaonica (DIY by Plavi bor), Market (Atelier Marai, Bookeedo, Born again kolektiv, Dadushka, Earth, wind, desire, Judita’s world, Melli aromatica, Sartess, Pepo stuff), Food & Drink (Street Food, Pivovara Razum, Rhapsody gin, Philipetz), Music & Fun (Rea & Martin, Adrenalica, DJ Franz Dumanovsky).

www.sjever.hr/samobor.hr 15.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.